Monday, 25 March 2013

Cantik luar cantik dalam, kacak luar kacak dalam (AURAWHITE)


Assalamualaikum & morning !!! diharap anda sihat2 sejahtera di mana sahaja anda berada =) ( macam dj radio plak kan hihi)

ok hari ni nak share satu produk yang sangat popular di era skrg .. high demand, di sebabkan high demand, Alhamdulilah customer yang pakai produk cosmoderm semuanya berpuas hati, ada di antara mereka minta QB jual produk mencerahkan kulit, setelah 2 bulan membuat research dengan pembacaan, QB berpuas hati untuk menjual 1 LAGI PRODUK KECANTIKAN untuk mencerahkan kulit wajah & badan anda.. Tiada paksaan khas untuk mereka yang berminat ...

OK pernah dengar perkataan ini " glutathione" ?

Berfungsi sebagai antioksidan yang dapat mencerahkan kulit dgn mecerahkan melanin (sel kulit gelap) kepada warna yg lebih cerah. Glutathione wujud dlm hati manusia, bezanya tinggi atau rendah aje; bukan sekadar anti-oksidan tp sebagai agen immune badan dan agen detoxify. Sumber semulajadi yg kaya glutathione: susu ibu, cauliflower, avocado, potato, asparagus

* Produk Aura White ini adalah produk minuman inovasi terkini untuk PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI TOMATO, EPAL DAN ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!!


UNTUK PEMBELIAN aurawhite BOLEH  LIKE MY PAGE & PM ME 

bank in duit, QB AKAN POS KE RUMAH ANDA --- Sampai hari ini kami pos ke semenanjung, sabah serawak, singapore, indonesia & brunei ^.^

EMAIL: qamarinabeauty@gmail.com




Product pencerahan kulit yang PERTAMA di MALAYSIA yg menggabungkan 3 Steam Sel iaitu : 
  • Tomato
  • Apple
  • Roselle with Glutathione
  • Tilapia Kolagen




Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!

Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!



Harga yg QB tawarkan hanya RM150 SAHAJA !!!!
Berbaloi sangat2.... Nak tahu nape??? coz 1 bekas nih boleh tahan dlm 2 bulan......
Opsss.... bukan tu aje...
QB gak kasi FREE POSTAGE!!!
Intan akn kasi FREE SHAKER & juga FREE  MASK unt uolls...
Best kan ???
Jangan tunggu lg... Jom Order Dgn QB..

UNTUK PEMBELIAN aurawhite BOLEH  LIKE MY PAGE & PM ME 

bank in duit, QB AKAN POS KE RUMAH ANDA --- Sampai hari ini kami pos ke semenanjung, sabah serawak, singapore, indonesia & brunei ^.^

EMAIL: qamarinabeauty@gmail.com



Aura White nih merupakan inovasi gabungan terkini iaitu : 

  • L-Glutathione
  • Talapia Collagen
  • Vitamin C
  • Hyaluronic Acid
  • Tripal Stem Sell Phytocelltec
Malah kalau uolls nak tahu, Ianyanya merupakan inovasi kecantikkan teknologi Jepun tau....
Nak tahu aper tu Inovasi kecantikan Jepun????
Jum baca bawah nih ;)








1. Kulit Cerah & Gebu

Diformulasi dengan teknologi dari Jepun mengabungkan Tilapia Collagen, -Glutathione, Vitamin C, Hyaluronic Acid dengan bahan semulajadi yang lain seperti Tomato Stem sell, Epal Stem sell, Rosella stem sell, Lemon, Turnip, Strawberi, Maquiberi, Papaya, Sarang Burung, Astaxanthin, & Pinebark dimana ia bertindak 3 kali ganda mencerahkan kulit, membaiki struktur kulit yang rosak akibat jerawat, pigmentasi serta kulit kering & kasar. Hasilnya kulit lebih putih, halus, licin dan gebu. SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA

2. Kecantikan Kulit & Rambut

Secara teliti ia dapat membantu anda yang mengalami masalah keguguran rambut berminyak atau kulit kepala kering tidak kurang juga yang mengalami kuku mudah patah, berbunga dan kering. Meningkatkan kalsium yang diperlukan oleh tubuh badan member tulang lebih kuat


3. Sesuai bagi Ibu mengandung & menyusu

PGC ini sesuai bagi ibu mengandung dan menyusu kerana kandungan khasiat vitamin yang tinggi ia menyalurkan nutrisi terus kepada bayi di dalam kandungan dan mengalakan pemprosesan susu yang banyak jadi si ibu cantik bersama bayi yang comel

4. Lebih Aktif & Bertenaga

Jika dulu anda lesu dan mudah penat PGC boleh membantu anda member tenaga serta mengurangkan sakit sendi & otot. Kebiasaan tidak kira lelaki atau wanita bergerak aktif setiap hari kekurangan kolagen & vitamin adalah penyebab utama masalah kelesuan. Aktifkn Hidup Anda !

5. Kesihatan Dalaman

Formulasi 3x stem sel phytocelltec pkar kesihatn telah membuat penyelidikan selain PGC ini baik untuk kulit ia juga dapat meningkatkan tahap ketahanan kesihatan tubuh badan, melawan radikal bebas serta membaikpulih sel-sel lama kepada sel- sel baru

Formula Lengkap
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

Rasa Yang Lazat
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

Tanpa Bahan Tambahan
100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.



CARA PENGAMBILAN:AURAWHITE
1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam




UNTUK PEMBELIAN aurawhite BOLEH  LIKE MY PAGE & PM ME 

bank in duit, QB AKAN POS KE RUMAH ANDA --- Sampai hari ini kami pos ke semenanjung, sabah serawak, singapore, indonesia & brunei ^.^

EMAIL: qamarinabeauty@gmail.com



Keistimewaan Aura White Gluta Collagen 400,000mg
  • 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
  • memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
  • menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
  • mengurangi kedutan dan garis2 halus
  • mengecilkan pori2 kulit
  • menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
  • meningkatkan sistem imunisasi badan
  • mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
  • mengatasi masalah jerawat dan jeragat
  • mengurangi sakit radang/sendi
  • mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
  • sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
  • membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
  • mengurangi kolesterol
  • menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
  • meningkatkan kualiti tidur
  • sesuai untuk lelaki dan wanita


Tips penjagaan kulit supaya mendpt kesan yg Positif Sblom & Selepas pengambilan Aura White

Faktor Utama yang perlu dipertimbangkan :
1. Umur
2. Jenis kulit
3. Jenis produk kosmetik yang selalu digunakan dan persekitaran cara hidup individu seperti bekerja di luar atau dalam bilik berhawa dingin.

Penjagaan kulit secara umum :
  1. Memilih produk yang tepat yang sesuai dengan umur dan jenis kulit anda
  2. Elak menggunakan skrub muka yang kasar terutamanya yang berkulit sensitif, dan mempunyai masalah jerawat yang teruk serta sedang mengambil rawatan khas kulit. Ia boleh merosakkan kulit dan menggalakkan pengeluaran melanin.
  3. Bagi mereka yang menjalani rawatan intensif masalah jerawat, anda di syorkan pengambilan minuman Aura White kerana ia dapat membantu dan mengurangkan masalah kulit anda.
  4. Elakkan memicit jerawat semasa rawatan, ia secara langsung menganggu proses rawatan dengan peluang jangkitan yang tinggi dan menyukarkan proses rawatan.
  5. Selepas pengambilan minuman Aura white anda perlu menjaga pemakanan anda supaya kulit anda akan lebih canti dan gebu
  6. Tidur yang mencukupi supaya badan anda tidak letih dan lesu
  7. Selalu amalkan senaman sekurang-kurang 5 -10 minit
  8. Amalkan Minuman Aura White supaya kesan pada kulit anda nampak positif dari sebelum
  9. Amalkan minum air putih banyak setiap hari
  10. Jangan putus asa....


Sesuai Untuk Pregnant Mommy jugak tau.. 
Insyaallah kulit gebu-gebus itu dapat kat baby yang bakal lahir juga





bu2 Menyusu juga boleh minum, Aura White ni takde kandungan yang merbahayakan, 100 %  semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan. 
Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.. Ianya selamat.



Untungnya untuk bakal consumer yang minum Aura White ni. 
Banyak keberkesanan pada kulit & badan 







♥ ♥ Haa Uolls Nak Tau Rahsia CANTIK HANEZ SURAYA yang sekarang Tercalon TOP 5 Artis
Baru Wanita ANUGERAH BINTANG POPULAR Sheolls memang CUN & GEBU SANGAT even 
Tanpa Makeup cos Hanez salah seorang pengguna AURAWHITE tau !!


just in 24hours.. high demand order.. 



Harga yg Intan tawarkan hanya RM150 SAHAJA !!!!
Berbaloi sangat2.... Nak tahu nape??? coz 1 bekas nih boleh tahan dlm 2 bulan......
Opsss.... bukan tu aje...
Intan gak kasi FREE POSTAGE
Intan akn kasi FREE SHAKER & juga FREE MASK unt uolls...
Best kan ???
Jangan tunggu lg... Jom Order DGN QB.

Nak tengok testimoni??


Cantik luar cantik dalam, kacak luar kacak dalam 
denganAURAWHITE 

UNTUK PEMBELIAN aurawhite BOLEH  LIKE MY PAGE & PM ME 

bank in duit, QB AKAN POS KE RUMAH ANDA --- Sampai hari ini kami pos ke semenanjung, sabah serawak, singapore, indonesia & brunei ^.^

EMAIL: qamarinabeauty@gmail.com



No comments:

Post a Comment

Post a Comment